Het team

Wij stellen graag het management team van Axxicom Airport Caddy, verantwoordelijk voor het afhandelen van de PRM en UM service en de Trolley service aan u voor: 

Christophe Rubbrecht
Manager Operations
Ik heb de service van Axxicom Airport Caddy bij Brussels Airport mee opgestart in 2007. Dank zij onze succesvolle service hebben we onze diensten op de luchthaven gedurende de laatste jaren verder kunnen uitbreiden. Zo vangen we ook de minderjarigen in transit op en verzorgen we een VIP service en beheren we de trolleys.  Ook Gom, het schoonmaakbedrijf van Facilicom, voert een aantal diensten uit op Brussels Airport. Ons team zorgt ervoor dat we de passagiers met beperkte mobiliteit, die we beschouwen als onze gasten, op persoonlijke basis geassisteerd worden bij vertrek, aankomst of transit op Brussels Airport. Wij zien teamwork en hostmanship als belangrijkste factoren om onze passagiers een aangenaam gevoel te geven. Ik analyseer voortdurend alle operationele processen zodat we steeds een optimale service kunnen bieden aan de passagier, de Airlines en Brussels Airport. 

William Costermans
Medewerker HR
Ik ben de link tussen al onze medewerkers en het hoofdkantoor van Facilicom in Antwerpen. Goede service, excellente communicatie en klantgerichtheid zijn mijn sterkste punten.  

Said Toutouhi
Supervisor Dispatch / Planning
Ook ik maak deel uit van het team sinds de opstart Axxicom Airport Caddy bij Brussels Airport. Door mijn jarenlange ervaring als dispatcher ben ik de steunpilaar voor dispatch en de personeelsplanning. Tevens assisteer ik de Operationeel Manager waar nodig.