Nieuwe website voor receptiediensten van Facilicom Solutions.

28 maart 2017
HUGO

Receptie is een vak apart. Je bent het gezicht van een bedrijf. De eeuwige glimlach en een goed humeur. En nog liefst in verschillende talen. Bedrijven verwachten veel van hun receptiemedewerk(s)ter. En dat heeft Facilicom Solutions goed begrepen. Daarom hebben we besloten om onze receptiediensten de aandacht te geven die ze verdient. Met een gloednieuwe website, zodat iedereen kan ontdekken wat we met onze receptiediensten te bieden hebben.

Concepten

Receptiediensten zijn er in verschillende vormen. En de klant eist steeds meer. En dat weten we. Dat is de sterkte van Facilicom Reception Services. Op de nieuwe website hebben we alles netjes ondergebracht in overzichtelijke categoriën, waardoor in één opslag duidelijk is waarvoor Facilicom Reception Services staat en wat klanten mogen verwachten. Gaande van een gewone receptiedienst, al dan niet met mailroom service tot volledig uitgewerkte concepten waarbij we focus leggen op work-life balance, security en hospitality.

Neem dus zeker eens een kijkje op de nieuwe website en ontdek wat Facilicom Reception Services in zijn mars heeft!

www.receptionservices.be

Meer weten over receptiediensten en hospitality? Lees dan ook de blog van Claudine Decorte: www.receptionservices.be/een-airhostess-maar-dan-zonder-vliegtuig